Marc by Marc Jacobs // Tasker

THINK PINK !

Min hjerne er begyndt at tænke pink. Jeg tror det er fordi sommeren kommer nærmere og nærmere.
Jeg har siddet og kigget lidt og udvalgt nogen af de ting jeg synes bedst om:

IMG_4855

1. Envii jakke – 700 kr HER // 2. Marc Jacobs shirt – 850 kr HER // 3. Mulberry taske – 10.850 kr HER // 4. New Balance sko – 409 kr. (53% tilbud!!!) HER // 5. Falke Sports BH – 350 kr HER

I følge mig er de her ting, noget som alle kan bruge, og de fleste af tingene er også til priser som alle kan være med på. Jeg er særligt vild med sneakserne. Jeg synes de har en super fed farve, og de ville uden tvivl kunne redde de fleste sorte outfits og give dem et pift. De har en fed sål som også er med til at give dem en lidt mere rå og stilet facon. Jeg har allerede bestilt dem, så jeg kan ikke vente til at de kommer ind af min hoveddør om nogen få dage!

Mange af jer, er garanteret taske elskere som jeg selv, og jeg ville helt klart mene at denne fede taske fra Mulberry er et kæmpe GO. Jeg synes den har en super fed farve, da den ikke er for skrigende, men heller ikke for kedelig. Denne taske kan man have med til alle outfits, og den har rimelig meget rum, så der kan også altid være plads til alle de fjolle ting og piger render rundt med i vores taske.

– Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc by Marc Jacobs // Tasker