Fiskeudstyr og fiskegrej – anderledes ferie

Love is in the air

Kærlighed, kærlighed, kærlighed? Det er da en mærkelig ting. Hvordan ved man om man overhovedet er forelsket og om man overhovedet har lyst til at være sammen med personen som er ved siden af dig.
Jeg er godt nok ikke særlig erfaren selv, men jeg må nu indrømme at jeg har fundet en person som giver mig sommerfugle i maven hver gang han kigger på mig, hihi. Jeg synes det er mærkeligt at være så tæt med et andet menneske, da man jo er så meget sammen som man er. Men ser man det på den anden side, er der ikke noget bedre end at have en person som altid er der for dig, og som støtter dig i alt hvad du gør.

For 3 ugers tid siden fik mig og søde Christian her taget nogen ‘par-billeder’ hvis man kan kalde det, det, haha. Mange af jer tænker nok at det må have været mærkeligt at skulle ‘spille-lykkeligt-par-kysse-på-billede-noget’, men det kom faktisk meget naturligt efter nogen billeder, og jeg synes nu selv de er blevet meget gode.
Til sommer skal vi to uger i sommerhus sammen, så jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå – jeg mener, bliver man nu trætte af hinanden? Jeg må indrømme at tanken er gået gennem mit hoved, men jeg tror nu at det kommer til at blive en fantastisk ferie. Går tiden ikke hurtigere når man har det godt? Jeg må nu tilkendegive at jeg nyder tiden sammen med ham, og at jeg er meget glad for ham.

//emilyphotography

DSC_0334

DSC_0337
DSC_0329DSC_0331
DSC_0328DSC_0326

DSC_0311

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskeudstyr og fiskegrej – anderledes ferie