2 måneder i himlen

Roskilde Festival

Roskilde Festival! Sikke tiden den dog går hurtigt, det er nu igen allerede snart tid til, bajere, fest, lugt af tis og de fedeste tider med alle dem man holder af – samt nye og sjove bekendtskaber. Jeg kan slet ikke vente til dette og så er det jo om ikke mindre end 54 dage!! Det er jo helt vildt.

Jeg har i dag siddet og kigge på nogen skønne billeder fra #rf13, og dette gjorde bare at jeg glæder mig endnu mere. Programmet ser også helt vildt fedt ud, og jeg ville mene at der er noget for enhver smag – fra nyt til gammelt og fra country til rap. Jeg glæder mig især til at se Stevie Wonder, The Rolling Stones og Lykke Li. Jeg synes de er super fede, og glæder mig så meget til at se dem spille live. For at se resten af programmet tryk HER.

Her er nogen dejlige billeder fra sidste års festival, som jeg tilbragte med disse dejlige piger. Som i kan se var jeg en rigtig rebel med næse piercing, men den er desværre væk nu.
Så i kan godt allerede begynde at spare sammen til den vildeste festival. Husk gummistøvlerne, den gule regnfrakke og det vildeste humør. Så kan det jo ikke gå helt galt.
Jeg glæder mig i hvert fald til at tilbringe en helt uge i godt selvskab med nogle dejlige mennesker.
fr13

jaaa

rf13

rosfes

// emilyphotography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 måneder i himlen