The feeling of a princess

Sommer, sol og søde sager

Throwback thursday!
Jeg kom i dag til at kigge nogen gamle billeder igennem fra sommerferien, og jeg faldt over disse, hihi! De er fra da jeg var i Zoologisk Have i sommers med min bedste veninde Louise, min mormor og min mor. Vi startede dagen ud med at Louise kom hjem til mig kl.12 og så kørte vi ud for at hente min mormor.
Derefter kørte vi mod Zoologisk Have, som vi faktisk havde glædet os mega meget til! Det var herre hyggelig 🙂 Vi kiggede på dyr hele dagen – og jeg var specielt optaget af aberne! Jeg mener, tjek lige billedet. De sidder bare og piller hinanden fuldstændig fri fra lopper os lus, og spiser dem efter! Puha.. Men ja. Synes bare det er et fascinerende dyr, da vi jo på så mange forskellige måder minder om det!

Om aftenen tog vi tilbage til Roskilde, hvor vi spiste aftensmad på Café Vivaldi, som ligger på Ros Torv. Det var super lækkert, og jeg kan helt klart anbefale deres kyllinge sandwich!! Det er det lækreste nogensinde!!
Efter vi havde spist tog Louise og jeg i biografen hvor vi hyggede med slik, popcorn, sodavand og alt det lækre der skal til!

Men gud hvor jeg dog savner dette! Tiden går simpelhent så hurtigt. Så husk at nyd hver øjeblik, for det forsvinder sku alt for hurtigt igen!

IMG_1061

IMG_1125

1462880_10200983840387237_834220656_n

IMG_1066

IMG_1054

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The feeling of a princess