Sommer, sol og selfie time

Pjækkedag til København

I dag valgte min veninde Louise og jeg at droppe skolen og tage en pjækkedag til København. Som i alle nok kender, så har vi alle vel brug for en ‘day off’, og det var så det vi valgte at gøre i dag. Vi mødtes på stationen kl.10 og derefter toget videre. Vi havde aftalt at vi i løbet af dagen skulle nå nogle forskellige ting, som var et krav for at vi kunne komme hjem igen. Louise skulle have lavet tatovering og jeg skulle have et nyt iPhone cover (big differece, I know). Vi startede derfor med det samme at tage over til Barking Irons Tattoo, så Louise kunne få sin længde ventede drøm opfyldt. Den blev så flot, så nu kan jeg fornemme at det bliver mig næste gang.

Hele dagen er blevet brugt på hygge, shopping og sladder. Så efter 8 timers shopping, så må man nu indrømme at ens fødder gør lidt ondt.

Til frokost spise vi på den lækre Bagel to go shop som ligger i Illum. Det er her vi altid spiser når vi tager på tøser tur, og det er også her vi vil spise fremover.

Tjek bloggen i morgen, for billeder af mine køb i København.

// emilyphotography

pdik

Ptattooo

IMG_5919

IMG_5930

IMG_5931

IMG_5912

IMG_5906

IMG_5917

IMG_5888

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, sol og selfie time