Fit for life

Bakken – der er noget om snakken

I går tilbragte jeg dagen i familiens tegn. Jeg har i lang tid gået og haft lyst til at tage på Bakken og i går blev så dagen. Det var Mutti, Daddy, Frede, Christian og jeg som tog afsted. Jeg havde aftalt med Christian at vi skulle afsted sammen, så vi spurgte min Mutti om de ikke også kunne tænke sig at tage med.

Dagen bød på mange sjove oplevelser. Jeg er den type pige som elsker når der er lidt fart over feltet og vind i håret. Jeg er helt vild med Extreme og Tornado, jeg kan slet ikke få nok. Til frokost spise vi på en lille restaurant. Jeg kan ikke huske hvad den hed, men maden var lækker. Som i kan se på et af billederne nedenfor, så fik jeg en helt vildt lækker burger, med  pommes frittes til. Det var nu lige noget jeg kunne bruge.

Som i også kan se på billederne så fik vi os vidst også lidt andet lækker – ja spanske vafler, MUMS. Det er noget af det bedste og jeg SKAL bare have det når jeg er på Bakken, hihi. På vejen hjem kørte vi forbi Blockbuster og lejede 5 præmiere film – én hver. Derefter bestilte vi 4 pizzaer, 3 normale og 1 familie – så havde vi lige nok til at klare os resten af aftenen. Vi så Runner-Runner, og jeg må nu tilføje at det var en af de bedste dage i lang tid – nogen gange må man nu også godt være usund.

Så Bakken lever op til deres motto. Ja, der er virkelig noget om snakken 😉

fb b ds f ec sv1 tornado g h j ko m mt sb sv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit for life