Jul i Matas

Efterår, åh kære efterår

Her for to ugers tid siden var jeg ude og gå en tur med min baby (mit kamera). Der er ikke noget bedre end den tid på dagen. Det er bare her jeg kan totalt slappe af, og hvor jeg ikke behøver at tænke på skole, træning eller noget som helst andet. Jeg kan bare falde helt hen og være mig selv 100% når jeg har mit kamera ved min side. Min blog vil derfor også være meget præget af fotos som jeg selv har taget, og billeder fra mit liv! 🙂

Men denne gang skal det handle lidt om vores elsker efterårsvejr! Det er simpelthen så flot. Alle de forskellige farver og nuancer som bladene får når det bliver efterår. Amen jeg elsker det. Hvis det dog bare kunne være efterår lidt længere. Når, men jeg kom jo fra at jeg havde været ude og gå en tur her for to ugers tid siden. Jeg var meget opsat på bladene og deres flad. Jeg har derfor været meget ivrig efter at få en masse billeder af det.

Når men i stedet for at jeg snakker og snakker, så vil jeg lige vise jer et par stykker af billederne fra den dag!

DSC_0919

DSC_0913

DSC_0910

DSC_0917

DSC_0906

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Matas