Snack by emilyphotography

Alt til køkkenet og badeværelset

lolJeg er for tiden kommet i helt ‘flytte-hjemmefra’ humør, så jeg har derfor brugt meget af min tid på at kigge på diverse ting køkkenet, såvel som badeværelset.

For at starte med badeværelset, er jeg blevet helt vild med spejle med lys. Jeg synes simpelhent det er så flot og virkelig med til at give dit badeværelse et ekstra pift. Hvis man skal være rigtig fræk skal det være lyse rundt i hele kanten, som sidder i spejlet og ikke bare en kæde. Jeg er vild med det. Jeg er helt sikker på at jeg skal have dette, når det engang bliver min tur til at ’flyve fra reden’, haha.

Jeg synes at stilen som i ser på dette billede er super fed. Jeg synes den giver et fedt og stilet look, med bronze vasken og det lille spejl i kanten. Det er simpelhent enhver piges drøm.

Jeg kan godt lide det lide ’træ-looket’ til både bad og køkken. Det giver et mere old-school look, og det er jeg helt vild med. Man skal så her bare pynte det med nogen fede spejle elle andet lignende.

Køkkenet er også en vigtig del og jeg synes det er her man ligesom afslører sin ’identitet’, da man her fremviser sin stil og hygiejne. For at gøre et køkken fedt, synes jeg at skydelåger er perfekte. Jeg synes det er vildt fedt og sejt ud. Hvis man holder dem i en mat farve som hvid eller i træ, og så pifter sit køkken op med nogle fede knive, viskestykker eller andre køkkenredskaber, synes jeg den er helt hjemme. Jeg kan godt lide at have en mat baggrund og så nogen ting som virkelig bare ’out shiner’ i køkkenet – altså noget man ligger mærke til.

 

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snack by emilyphotography