Suprise Cake - M&M

Snack by emilyphotography

Jeg er her for tiden blevet rigtig mad glad, og som mine veninder også altid siger til mig “Emilie, du spiser hele tiden.” Men ja, noget er der nok om snakken. Jeg er simpelhent blevet noget af et mad øre, og jeg elsker bare at stå i et køkken og finde på alt muligt sjovt og lave. Jeg går rigtig meget op i sundhed når jeg laver mad (jeg spiser selvfølgelig også slik, kager og mcd, men i forstår hvad jeg mener, hihi), det betyder rigtig meget for mig at det mad jeg selv laver er sundt for min krop og at det er nærende. I torsdags var jeg sammen med en veninde, hvor vi besluttede os for at lave en lille og meget sund afternoon snack.

Vi var meget aktive hele dagen. Vi startede med at finde ud af hvad vi havde lyst til, derefter tog vi ned og handlede ind og til sidst lavede vi det. Jeg må nu indrømme at det smagte rimelig lækkert og jeg er ret tilfreds med resultatet. Så her er en lille lækker frokost snak, både til madpakke hvis man har en lang dag, eller en lækker snack efter skole.

Ingredienser:
Spinat
Røget laks
Creme fraiche 9% fedt
Avocado
Fuldkorns waps
Chedda ost

PicMonkey Collage

Step 1
Kom creme fraiche på din hele wap

Step 2
Kom chedda ost på hele wappen (kom på efter smag)

Step 3
Kom spinaten på halvdelen af din wap, så er den nemmere at folde til sidst

Step 4
Fordel hele avocadoen over spinaten.

Step 5
1. Fordel laksen ud over avocadoen og fold herefter din wap.
2. Du kan evt. skære den over på midten, så er den nemmere at have med at gøre.
3. Enjoy !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suprise Cake - M&M