Lagkage a la emily
Her ser i denne lækre lagkage, og hvordan den er lavet, fra step, til step.
Ingredienser:
1 pakke Kage Creme
2 bakker Hindbær (2×125 g)
1 bakke Brombær – 125 g
1 bakke Jordbær – 300 g
Flormelis (bestemmer selv hvor meget i vil bruge)
300 ml. fløde
3 lagkage bunde (købes i alle supermarkeder)
1 l. mælk
Fremgangsmåde:
1. Blad to af poserne fra Kagecremen sammen i en skål med 1 liter mælk. Sæt derefter i køleskabet i 20 minutter.
2. Tag lagkage bundende frem og kom kagecreme på sammen med jordbærrene.
3. Kom næste lagkagebund på sammen med kagecremen og hindbærrene.
4. Kom det sidst lag på.
5. Lav flødeskummen.
6. Lav glassuren.
7. Kom flødesummen på siden af kagen. Lav evt. et flot mønster.
8. Kom Glassuren på øverst på kagen og lad det fylde næsten hele toppen.
9. Kom nu en ring af flødeskum på i toppen af kagen.
10. Kom til sidst bærrene på kagen og server med the eller saftevand – efter vejr og begivenhed.
Ingen kommentarer endnu