Must have !!

Time to go serious

Hej søde læsere!

Nu er det jo ved at blive sommer, og ferie ligger lige for næserne af os. Jeg søger derfor nogen som har lyst til at stå model til nogen glade sommer billeder, med blomster i baggrunden – you name it. Som nogen af jer måske ved, så elsker jeg at tage billeder, og bruger rigtig meget af min tid på at redigere dem og tage billeder af alt. Jeg har siden jeg var helt lille, altid elsket at bruge min tid udenfor og jeg har altid været meget fascineret af farver og blomster.
I starten var denne blog ment til at skulle fremvise mange af mine billeder som jeg bruger meget tid på at tage og redigere, men efterhånden er det mere blevet til en hverdagsblog hvor jeg skriver alt der forgår i mit liv. Jeg har tænkt mig at fortsætte med at blogge og komme med updates hverdag, da jeg elsker at bruge min tid på at blogge og forhåbentligt give folk lidt inspiration. Derudover er det min mening at jeg vil poste nogen flere billeder, så jeg søger derfor også nogen som har lyst til at stå model helt gratis.

I kan også tjekke mine billeder ud på instagram HER. Her opdater jeg med billeder hver dag.

DSC_1042
// emilyphotography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must have !!