Vinder - giveaway - personlig kalender

Sund mad / Low Carb Mad

df j

Overskriften ville jeg nu mene taler for sig selv. Low carb mad er da uden tvivl noget som alle gerne vil spise hvis det er muligt for dem – eller det tænker jeg i hvert fald. Denne form for mad, er mad som er noget specielt mad uden sukker. Amen altså jeg synes jo det lyder helt vildt. Denne type mad kaldes også for ”LCHF”, som står for ”Low Carb, High Fat”.

Man kan sige at denne type mad er perfekt, hvis man gerne vil have en trænet og flot krop. Hvis man har travlt og altid er på farten, kan denne type mad være med til at give dig mere energi i hverdagen og gøre at du bliver oplagt og klar på nye udfordringer. Årsagen til at dette er at desto sundere du spiser og desto færre kalorier du spiser, desto mere frisk bliver du. Selvom at der er mere fest i maden, betyder det ikke at du bliver tyk af at spise det. Dette betyder at det er mættede fedtstoffer som er i maden, og på den måde er med til at gøre at du bliver hurtigere mæt, og derfor ikke spiser lige så meget som du normalt ville gøre. Da du bliver mæt af denne slags mad, vil du hellere ikke føle en trang til at spise søde sager om eftermiddagen, som enhver teenager kan trænge til når skoledagene bliver lange.

Det kan som med alle typer mad, være svært at vende sig til at spise anderledes mad i starten, men i længden er det med til at gøre dig sundere og samtidig gladere.

Ses derude! – Emily

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder - giveaway - personlig kalender